Produkter for fransk desserter (29)

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

ORIGINE Vin Blanc Moelleux Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse hvis opprinnelse går tilbake til 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne. Vinmarken på over 300 hektar, hvorav 7 er dedikert til produksjonen av denne Entre-Deux-Mers, nyter en eksepsjonell beliggenhet på leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meter over havet og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir. Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alt av moderne utstyr (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenasjon) som er nødvendig for å lage store viner.
Jordbærtart

Jordbærtart

Jordbærtart Kode: MIG006
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Mini Appelsinbakverk

Mini Appelsinbakverk

Produksjon og levering av bakverk
Mat Aromaer - Bakverk og Kjeks

Mat Aromaer - Bakverk og Kjeks

Brioche (appelsin, rom, karamell) Kake (melkefylt, appelsin, vanilje) Krydderbrød Panettone (brioche-lignende, smøraktig, appelsin, sitron) Romkake (vanilje, karamell, rom) Tatin Tiramisu (kaffe, hasselnøtt, vanilje)
Aromer for Dessertprodukter

Aromer for Dessertprodukter

i naturlig eller naturidentisk form
Bougie Cupcake

Bougie Cupcake

Vekt: 150g voks + / - 30t med smelting Vegetabilsk soyavoks og parfyme laget i Grasse, sertifisert i henhold til europeiske IFRA-standarder. Inneholder etylftalat. Garanti uten CMR-stoffer (Kreftfremkallende, Mutagene og Reprotoxiske stoffer). *Alle lys er håndlaget, så det kan hende at produktet du mottar ikke ser helt likt ut som på bildet. Noter: Vanilje Topp: melk/sukker Hjerte: kokosnøtt/mandel Bunn: vanilje/tonkabønne
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Orangettes

Orangettes

Mørk sjokoladebelagt Mørk 308 Mørk pose 100g 308 S1 CC
Kremet Skogsbær

Kremet Skogsbær

Ingredienser: sukker, vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne) oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, bringebærjuice 1%, blåbærjuice 1%, ripsjuice 1%, aroma bjørnebær, aroma blåbær, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin).
fransk toast

fransk toast

Til dessert, som snacks eller til frokost, vil det glede både små og store! Klar til bruk, kan nytes varm eller kald, og det er også en base for å lage mer avanserte desserter. Et produkt laget av egg lagt i Frankrike. Egg fra Frankrike Emballasje: kartonger med 18 eller 40 stk - 80g
Croissanter

Croissanter

Glaserte marmeladecroissant 48 g Et visuelt høydepunkt Artikkelnummer: 3582 Mål: 12 x 5 x 4 cm Kartong: 75 stk.
Dessertkopper

Dessertkopper

Ovnvennlig -18°C til +200°C Lekkasikker
Orangettes

Orangettes

Kandiserte appelsinskall dekket med 70% mørk sjokolade. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 100
Sjokoladeis

Sjokoladeis

Vår iskrem: PERfekt! Ved å utnytte vår essens, melk, har vi nylig lagt til et nytt produkt i vårt tilbud: iskrem. Den heter PERfekt. Av melk, 100% nasjonal. Og av høy kvalitet! Uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Kremet. Med en veldig naturlig og behagelig smak.
Friske Fondanter

Friske Fondanter

Fondant i form av en rund eller rektangulær vaffel, omtrent 10g Fondanten brukes med en duftbrenner for å parfymere interiøret ditt.
Varm Fondant

Varm Fondant

Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for:100g Fett:31.6g Proteiner:16.3g Sukker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vekt:300g Emballasje:Film på keramisk bunn Overemballasje:Kartong Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Kakeboks

Kakeboks

Vår kakeboks er ideell for dine desserter som: Mini cheesecake, fondant eller andre.
Honigsøthet

Honigsøthet

Mykgjørende og fuktighetsgivende balsam for å få myke, glatte og silkeaktige lepper med smak av honning. Sammensetning: Gul bivoks, sheasmør, kakaosmør, kokosolje, palmeolje, moringaolje, baobabolje, naturlig duft.
Fiken Mini

Fiken Mini

Mini med Fiken
Point-of-sale-display

Point-of-sale-display

Salgsdisplay
Kokosnøtt - Fondants

Kokosnøtt - Fondants

Produsert håndverksmessig med dufter laget av nøye utvalgte råvarer: vegansk voks, parfymerte oljer fra Grasse og mica-pulverfarger, som garanterer et produkt av høy kvalitet, uten giftige utslipp og biologisk nedbrytbart. Våre duftlys sprer forsiktig sine dufter i ditt hjem. Du trenger bare å varme opp et lys i en duftbrenner for at det sakte skal slippe ut duften det inneholder. Når bruken er over, vil den parfymerte voksen stivne (ved romtemperatur) og kan enkelt fjernes for å bytte duft. Den allerede brukte voksen kan gjenbrukes senere. Faktisk kan Candy Fondant duftlys brukes 3 til 4 ganger. Et stort lys kan spre sin duft i omtrent tjue timer, avhengig av den valgte duften.
Sitron sorbet

Sitron sorbet

Sorbetto al limone Cod:VSC001
Kaker i høyden - Desserter

Kaker i høyden - Desserter

monterte galleristykker
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Stabelkaker - Desserter

Stabelkaker - Desserter

monterte galleristykker
iskremdesserter

iskremdesserter

iskrem
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter